Recibo är ett tidsbesparande
verktyg för kvitton, milersättning och reseräkningar.
Varför Recibo?   |   Berättelser   |   Byråkonto

  
Våra kunder berättar


 
Henric Carlsson (redovisningskonsult)
MJH Konsult AB

Recibo använder sig av export via SIE-fil. Därmed fungerar Recibo oavsett vilken programvara som våra kunder använder sig av. Jag gillar att avdelnings- samt projektredovisning redan fanns inbyggt i Recibo eftersom det blev enkelt för mig att anpassa mina kundkonton. Vi behöver inte längre göra några manuella justeringar i efterhand, vilket är kanon!

Det var faktiskt en av våra kunder som började skicka in kvitton genom Recibo som gjorde att vi i dag uppmuntrar alla att göra likadant.
Mikael Landgren (key account manager)
Skorstensbolaget AB

Vi använder Recibo för att förenkla rapporteringen av vår milersättning. Först tänkte vi installera egna GPS-system i våra bilar vilket skulle kostat oss ganska mycket pengar. Idag är det super enkelt med Recibo-appen som både lagrar all information som GPS koordinater och dessutom skapar hela rapporten automatiskt. Vi är mycket nöjda kunder!
Henric Hjelm (säljare)
ICG Sverige AB

Recibo har förenklat vår rapportering av underlag något enormt. Tidigare åkte vi förbi vår redovisningsbyrå med kvitton och journaler. Idag behöver vi inte tänka på det.
Johanna Johansson (ekonomiansvarig)
Fingerworld AB

Innan jag började med Recibo spenderade jag för mycket min dyrbara tid på att söka efter gamla kvitton och sammanställa allt i tid inför månadsrapporterna. Idag behöver jag inte lägga en tanke på att samla in kvitton. Det sker automatiskt och jag älskar det!
Jessica Malm (eventarrangör)
The Beach Festival Group AB

Eftersom jag reser ganska mycket är det viktigt att sammanställa min reseräkning. Många gånger struntade jag i detta då det kändes allt för krångligt. Sen vi började använda Recibo för drygt 1 år sedan har jag alltid dragit nytta av traktamenten och rapporten sköter sig själv. Super skönt!
 
Kom igång på 30 sekunder.


Kontaktinformation

Recibo AB
Vxl. 08 555 36 187
E-post: info(at)recibo.se